Skip to content

Mogelijkheden

Tegenwoordig is er oneindig veel mogelijk om elke uitvaart geheel op maat te maken. In principe regelen wij alles zolang het niet verboden is in de nederlandse wet. Hieronder volgen een paar eerste keuze’s die gemaakt moeten worden.

Thuis opbaren of liever in een rouwcentrum?

Thuisopbaren is eigenlijk een oud gebruik en komt weer helemaal in zwang. Je hebt alle rust en ruimte om thuis afscheid te nemen en je bent niet gebonden aan rouwbezoek in een rouw- of uitvaartcentrum. Maar niet iedereen heeft de ruimte thuis of vind het te confronterend. Ook is het niet altijd mogelijk, het lichaam moet het wel aankunnen (buitentemperatuur, chemicalien in het lichaam ed).

Consuelo Memorial

Voor een overlijden

Mogelijkheden

Vaak uit een besef dat de achterblijvers niet met vraagtekens hoeven achter te blijven, worden zaken als waar de belangrijke papieren liggen, een testament, codicil, wilsbeschikking of de uitvaartwensen doorgenomen.

consuelohomepic3.jpg
consuelohomepic4.jpg

Maak een afspraak

Er zullen toch ook een aantal zaken zijn, waar je nu eenmaal niet zo snel aan denkt. Wij kunnen u daarbij helpen, U kunt op afspraak bij ons langs komen uw wensen te inventariseren en op papier te zetten. Ons aanbod om hierbij gratis te helpen blijft gewoon staan !