Skip to content

Consuelo Memorial

Vragen en antwoorden

Is het mogelijk dat ik help bij de laatste verzorging?

Ja, dit is zeker mogelijk.
U mag vrijwel alles zelf doen, bijv. de kist dragen, helpen bij het sluiten van de kist, helpen bij het sluiten van het graf etc. Als u het maar van te voren aangeeft aan de uitvaartverzorger.

Na hoeveel dagen moet de begrafenis of crematie plaatsvinden?

Een overledene moet worden begraven of gecremeerd binnen 6 werkdagen na het overlijden, maar niet eerder dan 36 uur na het overlijden. Bij uitzondering kunnen wij hier een uitstel op aanvragen.

Wat moet ik doen als iemand overlijdt?

Uw moet eerst de dienstdoende arts bellen en daarna naar Uitvaartverzorging Consuelo Memorial bellen voor het overleg van de laatste verzorging en/of vervoer en een tijd afspreken om de gehele uitvaart te regelen.

Kunnen de uitvaartkosten in termijnen betaald worden?

Nee, dat kan helaas niet. Uitvaartkosten moeten 24 uur voor de begrafenis betaald worden. Bent U verzekerd, dan moet U aan uw verzekeraar vragen hoeveel zij dan uitkeren aan de uitvaartverzorging, het verschil moet voor de uitvaart betaald worden.

consuelohomepic4.jpg

Maak een afspraak

Er zullen toch ook een aantal zaken zijn, waar je nu eenmaal niet zo snel aan denkt. Wij kunnen u daarbij helpen, U kunt op afspraak bij ons langs komen uw wensen te inventariseren en op papier te zetten. Ons aanbod om hierbij gratis te helpen blijft gewoon staan !

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch