Skip to content

Mogelijkheden

Tegenwoordig is er oneindig veel mogelijk om elke uitvaart geheel op maat te maken. In principe regelen wij alles zolang het niet verboden is in de nederlandse wet. Hieronder volgen een paar eerste keuze’s die gemaakt moeten worden.

Thuis opbaren of liever in een rouwcentrum?

Thuisopbaren is eigenlijk een oud gebruik en komt weer helemaal in zwang. Je hebt alle rust en ruimte om thuis afscheid te nemen en je bent niet gebonden aan rouwbezoek in een rouw- of uitvaartcentrum. Maar niet iedereen heeft de ruimte thuis of vind het te confronterend. Ook is het niet altijd mogelijk, het lichaam moet het wel aankunnen (buitentemperatuur, chemicalien in het lichaam ed).

Dienstverlening

Consuelo Basis

Consuelo Basis is de meest eenvoudige dienstverlening die Consuelo Memorial biedt. In essentie gaat het bij deze vorm om een piëteitsvolle crematie zonder opbaring en aulaplechtigheid.

Consuelo Essentie

Consuelo Essentie gaat het in essentie om een afscheid in een kleine kring. De overledene wordt opgebaard bij  Consuelo Memorial, zodat nabestaanden afscheid kunnen nemen.

Consuelo Compleet

Consuelo Compleet is de meest uitgebreide dienstverlening die Consuelo Memorial biedt en lijkt het meest op een gebruikelijke traditionele uitvaart.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch